Empresa

Qui som

DESPATX CERVANTES, Assessoria i Advocats neix el gener de 2011 de la unió de dos despatxos professionals, amb una extensa trajectòria a la ciutat de Terrassa: d’una banda, José Francisco Gascón, responsable dels departaments laborals i fiscal d’una gestoria que va tancar per jubilació del seu responsable, i de l’altra, Georgina Grau, advocada i emprenedora del despatx Assessorament Estratègic Laboral.

El despatx, situat al centre de Terrassa, pretén unir l’assessorament estratègic laboral amb els serveis pròpiament de gestió empresarial que requereixen les companyies, en els seus aspectes mercantils, laborals i fiscals.Amb la voluntat de gestió amplia i integral, també s’ofereixen serveis als particulars i tot tipus d’altres gestions jurídiques que els nostres clients puguin requerir.

El nostre despatx és un projecte que parteix de l’experiència però mira al futur. Ens mou la passió pel nostre treball.

Valors empresarials

RIGOR:

L’aplicació correcta de la normativa i la prevenció dels conflictes són la clau per a la tranquil•litat dels nostres clients. Estar informats de totes les novetats i conèixer la interpretació que en fan les Administracions Públiques i els Tribunals, ens ajuda a donar els millors consells i permet als nostres clients a prendre les millors decisions.

IL.LUSIÓ:

Ens apassiona la nostra feina, per això la fem sempre amb il•lusió. Ens agrada que els nostres clients estiguin satisfets amb el servei que els oferim, i la seva complicitat és la motivació per fer-ho cada dia millor.

INNOVACIÓ:

Cada empresa i cada persona són diferents. No podem aplicar solucions estàndards a situacions particulars. Ens agrada pensar que nosaltres busquem varies alternatives, encara que a vegades aquestes no siguin les habituals. Complementem la gestió empresarial amb un assessorament estratègic. En tot conflicte hi ha oportunitats, i no sols fem el possible per resoldre els conflictes, sinó que intentem aprofitem totes les situacions per a la millora continuada.

DESPATX CERVANTES, Assessoria i Advocats està format per un equip de 8 professionals, entre ells advocats, comptables, graduats socials, economistes i enginyers, un equip cohesionat que treballa de forma coordinada en les necessitats dels nostres clients.